Evangelisatiefolders

Evangelisatiefolders om uit te delen veranderen de wereld!

Mooie evangelisatiefolders  kunnen het leven van mensen volledig veranderen. Een juiste evangelisatiefolder gegeven onder de leiding van de Heilige Geest, voor, tijdens of na een gesprek over Jezus kan een groot verschil maken in iemands leven. 

Het is meerdere malen voorgekomen dat we tijdens het uitdelen van de evangelisatie folders tegen iemand aanlopen die juist die dag, of een dag eerder nog heeft gedacht ‘Zou er een God bestaan?’

Het is zo waardevol om dan met deze mensen een mooi gesprek aan te knopen doordat ze geraakt worden door het pakkende ontwerk en de kracht van het evangelie.  

Evangelisatiefolders zijn kaartjes of boekjes die het evangelie duidelijk, helder en eenvoudig uitlegt. Dankzij deze folders is het mogelijk om het evangelie aan iemand te geven als er geen tijd is voor een gesprek. Een aanrader!

Al sinds jaar en dag maken wij bij Evangelisatie-Materiaal.nl mooie en vooral moderne evangelisatie folders. We mogen veel kerken, organisaties en ‘normale’ christenen helpen in de verkondiging van het evangelie. De folders zijn hiervoor een geweldig hulpmiddel. Heeft u een idee voor een evangelisatie folder? Of een specifiek plan of wilt u aangepaste teksten? Neem contact op om met ons de mogelijkheden te bespreken!