Herman Boon - Iedereen moet het weten (voorkant)Het boekje ‘Iedereen moet het weten’ van Herman Boon is een bondig boekje met “70 creatieve ideeën om je omgeving te bereiken met het goede nieuws”. Herman Boon neemt je mee in zijn jarenlange ervaring als evangelist om je praktische tips en ideeën te geven m.b.t. evangeliseren. ‘Iedereen moet het weten’ is geweldig om cadeau te doen of om zelf geïnspireerd te raken om op nog meer manieren het evangelie te delen met je omgeving.

Er zijn altijd wel creatieve ideeën waar je zelf niet aan gedacht hebt zoals “Deel een clownsneus uit”, “hulpdiensten bedanken voor hun inzet” of bijvoorbeeld het stukje over de “voedselbank”. Verrassend in het boekje ‘Iedereen moet het weten’ is dat bij sommige dingen je denkt dat het een open deur is, maar Herman Boon er toch een net iets andere draai aan kan geven waardoor het creatieve idee toch anders is dan anders.

Herman Boon - Schrijver iedereen moet het weten

Herman Boon heeft ‘Iedereen moet het weten’ ingedeeld in verschillende onderdelen:

 1. Inleiding
 2. Voorbereiding
 3. Praktijk
 4. In je nabije omgeving
 5. Media
 6. Op Straat
 7. Omzien naar anderen
 8. Activiteiten
 9. Bijzondere gelegenheden

Bij elk onderdeel geeft Herman Boon concrete voorbeelden over situaties waar je je bevindt. Vervolgens legt hij uit hoe je daar het evangelie op een leuke manier kan delen zonder dat het irritant is voor de mensen met wie je spreekt. ‘Iedereen moet het weten’ is een leuk en inspirerend boekje omdat:

 • Je altijd nieuwe en pakkende dingen leert waar je zelf niet op kwam.
 • Herman Boon is duidelijk iemand die zelf al jaren het evangelie deelt.
 • Het boekje simpel en toegankelijk geschreven is.
 • ‘Iedereen moet het weten’ je uitdaagt om creatief te zijn met evangelisatie.