The Ultimate Treasure Hunt - Kevin Dedmon‘The Ultimate Treasure Hunt’ van Kevin Dedmon is een prachtig boek geschreven over de wonderbaarlijke levensstijl als discipelen van Jezus. Kevin Dedmon is iemand die een passie heeft voor het verbazen van mensen door de kracht van Jezus. Kevin Dedmon schrijft in zijn boek ‘The Ultimate Treasure Hunt’ over zijn jarenlange wandel met Jezus en hoe hij woorden van kennis ontvangt van God en deze doorgeeft aan mensen. Dit zogeheten ‘Treasure hunting’ (schatzoeken) is het op zoek gaan naar de persoon die God van te voren heeft geopenbaard.

Kevin Dedmon neemt de lezer hierbij mee in het leren ontvangen van woorden van kennis voor mensen die ook geopenbaard worden. Het is echter een stuk makkelijker dan wij Nederlanders vaak denken. Door teksten uit de bijbel toe te passen in het leven en vooral te luisteren inplaats van altijd te vragen en te bidden komen we al een heel eind. Kevin onderstreept eigenlijk drie dingen die we moeten weten vóórdat we op pad gaan.

    1. Wie ga ik ontmoetenUltimate treasure hunt bestellen
    2. Waar ga ik deze persoon ontmoeten
    3. Wat mag ik aan deze persoon vertellen

Het boek ‘The Ultimate Treasure hunt’ is een mooi boek om in uw bagage te hebben voor evangelisatie. Laat Kevin Dedmon u inspireren door zijn (bovennatuurlijke) avonturen en lees de effecten die het heeft op de toehoorders.

EvangelisatieTraining.nl raadt aan want:

  • Kevin Dedmon opent de ogen voor een onderbelichte maar zeer succesvolle en bijzondere methode
  • Het boek staat vol met bijbelse onderbouwing
  • In ‘The Ultimate Treasure Hunt’ staan tal van real-life voorbeelden die enorm inspirerend zijn
  • Het boek  daagt de lezer uit om hetzelfde te gaan doen en de wereld om hen heen te gaan veranderen!

Kevin Dedmon - The Ultimate Trease Hunt

Treasure Hunting ofwel ‘woorden van kennis ontvangen’ wordt ook als training aangeboden via Evangelisatie Training.nl. In de training wordt de vertaalslag gemaakt naar Nederlands publiek en krijgen de toehoorders aan de hand van rollenspellen, getuigenissen en vraag-en-antwoord een perfecte basis om Treasure Hunting zelf toe te passen in de omgeving.